dimarts, 2 de novembre del 2010

Horari alumne P3



 Aqui teniu l'horari del que parlava a l'entrada anterior que es va fer pel nen de P3.
Algunes indicacions:
- El color groc serien les activitats del grup, les blaus les del nen i les verdes, la barreja, quan estan junts. 
 - On posa Activitat lúdica voliem dir que no era la principal del dia, sense que signifique que és un joc, podria ser acompanyar a la mestra de la ma mentres repartim les bossetes a la tarda, o es posen l'abric al passadís i tenim la porta oberta ell ha d'estar preferentment agafat de la ma i ocupat.
L'opció Respir són activitats que realitza a l'espai habilitat per ell ,el seu Racó,  on hi ha una pissarra magnètica, capsetes amb una mica de plastilina, botons, una carmanyola amb peces de construcció (mai passen de sis peces).
- A més a més té la joguina "talismán" el telescopi, la seva preferida. Està guardat a un armari a una sala petita de desdoblament i només se li dóna quan la demana i s'ha portat bé.Cada tarda abans de sortir mentres els altres es canvien la guarda al "armari secret" de la sala petita( sempre al mateix lloc).
- A la rutina d'entrada se li explica el que farà aquell dia amb imatges.(Per la Castanyada el van portar quan no havia ningú al pati de primària on despès hi seria tothom.
- Totes les activitats siguin del tipus que siguin són molt pautades, amb un principi i un final molt clars, i breus.
- Quan s'escapa se li recull sense còrrer  al darrere i agafat de la ma no se li diu res cap comentari possitiu ni negatiu.
- Al grup s'ha de messurar quan poden mantenir una rebequeria i quan no i l' actuació de les mestres serà diferent.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada